21 aralık 2012 istanbulda okullar tatil mi? yarın istanbulda okul varmı? 21.12.2012 istanbul okullar tatil
-- | -- |
yurdun birçok bölümünde yoğun kar yağışı devam ediyor, eğitime kar engeli, hangi il ve ilçelerde okullar tatil, işte ayrıntılar.;
İSTANBUL VALİSİ’NDEN TATİL AÇIKLAMASI
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, “Kar yağışı nedeniyle okulların şu an için tatil olması söz konusu değil. Akşam saatlerinde tekrar değerlendirme yapacağız” dedi.
İşte resmi açıklamalara göre eğitime ara veren iller ve tatil günleri:
Kars: 7-8 Ocak 2013
Gümüşhane:7 Ocak 2013
Muş:7 Ocak 2013
Hakkari: 7 Ocak 2013
erzurum: 7 Ocak 2013
Tunceli:7-8-9 Ocak 2013
Erzincan: 7 ocak 2013
Bingöl:7 Ocak 2013
Bayburt:7 Ocak 2013
Ağrı 7-8 Ocak 2013
KAR TATİLİ İLAN EDİLEN İLLER VE İLÇELER
* Bayburt’ta yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
* Hakkari’de dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle 132 köy ile 375 mezranın yolu ulaşıma kapattı. Yoğun kar yağışı nedeniyle Hakkari merkez, Çukurca ve Yüksekova ilçeleri ve köylerde okullar 1 gün tatil edildi.
* Erzurum’da yoğun kar yağış nedeniyle bugün ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil edildi.
* Yoğun kar yağışı nedeniyle Muş merkeze bağlı belde ve köylerde bir gün, Varto ilçesinde ise Pazartesi ve Salı günü olmak üzere 2 gün okullar tatil edildi.
* Erzincan il merkezi ile Tercan, Otlukbeli, Kemaliye, İliç ve Çayırlı ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda bugün, Erzincan Üniversitesi’nde ise bugün ve yarın eğitime ara verildi.
* Ağrı kent merkezi Tutak ve Hamur ilçe merkezleri hariç köy, YİBO ve taşımalı merkez ilköğretim okullarında 7 ve 8 Ocak olmak üzere 2 gün, Eleşkirt ilçe merkezi ile tüm köy okullarında ise bir gün süre ile eğitime ara verildi.
* Gümüşhane’de etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve Kelkit, Şiran ve Köse ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.
* Tunceli’de yoğun kar yağışı nedeniyle Valilik, Mazgirt İlçesi ve bağlı köylerinde 3 gün, Pülümür İlçesi ve bağlı köylerinde 1 gün, Tunceli merkez ve diğer ilçeler ile bağlı köylerde 2 gün okulların tatil edildiğini duyurdu.
* Bingöl kent merkezi ve bağlı köylerde okullar yoğun kar yağışı nedeniyle bugün tatil edildi.
* Yoğun kar yağışı nedeniyle Bitlis kent merkezi, Tatvan ve Hizan ilçeleriyle bu ilçelere bağlı köylerde okullar 2 gün süreyle tatil edildi.
* Sivas’ta gece saatlerinde başlayan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Divriği ve Kangal ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda bugün ve yarın, Suşehri, Zara, Akıncılar ve Gölova ilçelerinde ise taşımalı eğitime bugün ara verildi.
* Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Pütürge ilçesi ve Akçadağ ilçesinin Kürecik, Kozlucu, Develi ve Levent köylerinin de aralarında bulunduğu bazı dağ köylerinde eğitime bugün ara verildi.

*** BENZER DİĞER KONULAR ...
Bu haber 20 Aralık 2012 tarihinde admin tarafından GÜNCEL HABERLER kategorisi altına yazılmış. defa okunmuş ve 3 Yorum yapılmış

- 2017 RAMAZAN İMSAKİYESİ
- ALTIN FİYATLARI
- BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
- BİLİM ADAMLARI
- CAMİLERİMİZ
- ÇAYIRKENT BELDEMİZDEN HABERLER
- ÇAYIRKENT BELDESİ
- ÇAYIRKENT BELDESİ ULAŞIM
- ÇAYIRKENT BELEDİYESİ
- ÇAYIRKENT MAHALLESİ
- ÇAYIRKENT RESİMLERİ FOTO GALERİ
- CUMHURBAŞKANLARIMIZ
- DÜNYA ŞEHİRLERİ & ÜLKELER
- EĞİTİM ÖĞRETİM
- EKONOMİ HABERLERİ
- GÜNCEL HABERLER
- HAKKINDA BİLGİLER
- İSLAMİ DİNİ KONULAR
- KORGAN İLÇESİ GÜNCEL HABERLER
- MAHALLELERİMİZ
- NAMAZ VAKİTLERİ – EZAN SAATLERİ
- OKULLARIMIZ
- ORDU İLİ GÜNCEL HABERLER
- RÜYA TABİRLERİ
- SAĞLIK BİLGİLERİ
- SİYASİ PARTİLER
- TÜRKİYE ŞEHİRLERİ
- YAYLALARIMIZ
- YEMEKLERİMİZ

- ali:inşallah
- Serkan 1071:Çok teşekkür
- gulbahar:slm ben istiyorum allahtan dil
