Cafer Özdemir hakkında bilgi akp 2014 amasya belediye başkan adayı öz geçmişi biyografisi
amasya 2014 ak parti belediye başkan adayı Cafer Özdemir hayatı öz geçmişi hakkında bilgi
Cafer Özdemir – kimdir hayatı öz geçmişi biyografisi
1967 yılında Yozgat Yerköy’de doğdu. İlkokulu köyünde tamamladıktan sonra girdiği devlet parasız yatılı öğretmen okulu sınavlarını kazanarak Manisa Salihli Lisesi’ne kayıt yaptırdı. Salihli Lisesi’nden 1985 yılında mezun oldu. 1986 yılında kazandığı Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü’nü 1990 yılında bitirdi.
1988 yılında henüz öğrenciyken Amasya’da arkadaşlarıyla beraber bir harita mühendislik firması kurdu. Böylece üniversitede öğrendiklerini uygulamaya dönüştürme fırsatı yakalamış oldu. 1992 yılında bağımsız bir mühendislik şirketi kurarak başta Amasya merkez olmak üzere Merzifon, Suluova, Taşova, Göynücek gibi ilçe belediyeleri yanında bir çok belde belediyesine imar ve şehircilik konularında danışmanlık hizmeti verdi.
2003 yılında AK Parti yönetim kurulu üyesi olarak siyasete atıldı ve AK Parti Amasya İl Başkan Yardımcılığı yaptı. 2004 yılında mahalli idareler seçiminde birinci sıradan Amasya Belediyesi Meclis Üyesi seçildi ve 1 Aralık 2008 tarihine kadar Amasya Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. Bu tarihte görevinden istifa ederek Belediye Başkanlığı’na aday olan Özdemir, 29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçiminde Amasya Merkezdeki oyların @,12 sini alarak Amasya Belediye Başkanlığı’na seçildi.
Cafer Özdemir evli ve 3 çocuk babasıdır.
*** BENZER DİĞER KONULAR ...
Bu haber 31 Ocak 2014 tarihinde admin tarafından HAKKINDA BİLGİLER kategorisi altına yazılmış. defa okunmuş ve Yorum yapılmamış

- ALTIN FİYATLARI
- BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
- BİLİM ADAMLARI
- CAMİLERİMİZ
- ÇAYIRKENT BELDEMİZDEN HABERLER
- ÇAYIRKENT BELDESİ
- ÇAYIRKENT BELDESİ ULAŞIM
- ÇAYIRKENT BELEDİYESİ
- ÇAYIRKENT MAHALLESİ
- ÇAYIRKENT RESİMLERİ FOTO GALERİ
- CUMHURBAŞKANLARIMIZ
- DÜNYA ŞEHİRLERİ & ÜLKELER
- EĞİTİM ÖĞRETİM
- EKONOMİ HABERLERİ
- GÜNCEL HABERLER
- HAKKINDA BİLGİLER
- İSLAMİ DİNİ KONULAR
- KORGAN İLÇESİ GÜNCEL HABERLER
- MAHALLELERİMİZ
- NAMAZ VAKİTLERİ – EZAN SAATLERİ
- OKULLARIMIZ
- ORDU İLİ GÜNCEL HABERLER
- RAMAZAN İMSAKİYESİ
- RÜYA TABİRLERİ
- SAĞLIK BİLGİLERİ
- SİYASİ PARTİLER
- TÜRKİYE ŞEHİRLERİ
- YAYLALARIMIZ
- YEMEKLERİMİZ

- ali:inşallah
- Serkan 1071:Çok teşekkür
- gulbahar:slm ben istiyorum allahtan dil
